L-one

 5W
500 lm

L-one 5×2

 10W
1000 lm

Sveteco 8

 2/10 W
100/1112 lm

Radian 12 NEW

 5 W
500 lm

L-industry 12

13 W
1435-1514 lm

L-trade II 12

 15W
1650 lm

Светиљке за домаћинстава, пословне просторије, ходнике и улазе Ледел

Обим: лепа, изузетно ниска, антивандал осветљење простора; улаза, степеништа, улаза стамбених зграда; заједничке просторије у тржним центрима, пословним зградама, итд

Главне предности ЛЕД светиљки за домаћинства Ледел:

  • Ултра-ниска потрошња енергије (2 W)
  • Време снимања сервис (100 000 ч ~ 25 година)
  • лампе хигх еффициенци
  • Софт лепа светлост, стварајући удобно и безбедно окружење
  • Отпорност на механички стрес, укључујући акти вандализма, као и до сложених услова рада (заштите кућиште до ИП 66)
  • Једноставност коришћења (различите опције монтажа, једноставна инсталација, нема потребе за сервисирање, замена лампе, итд)
  • Безбедност животне средине (не садрже токсичне материје и захтевају посебну одлагање)
  • Стриктно поштовање свих важећих прописа

Све ово чини светиљке стамбеног Ледел најекономичније, поуздан, трајно решење за осветљење било ког предмета.

Данас фабрика производи следеће ЛЕД светиљке:

* Миниатуре-један је од П – величине уређаја са кутија шибица емитује 500 лумена светлости док троши само 5 вати!
* Класичних ХЦС уређаји Sveteco – има два режима (номинални и чување енергије) и уграђени сензор звука, као и нарочито снажан анти-вандал дизајн.
* Увучене Radian 12  – савршено решење за обе уметничке и функционално осветљење просторија и локалне осветљење радних места у канцеларији, на каси области продавница, итд
* Мултифункционални L-trade II 12 (ново у 2016) – има нарочито снажан кућиште (IP 66) и стога ради поуздано у срединама са тешким условима рада (сервиси, ауто перионице, подруме, итд)

Ледел домаћинства лампе осветљавају хиљаде објеката у Русији и широм света. Међу најинтересантније :. Спомен комплекса у Перм, подземни пролази у Владивостоку, Сцаниа је сервисни центар у Сургут, стамбеног комплекса у Казању, итд можете сазнати више о  пројектима који се реализују у области становања и комуналних услуга .

Осветљење спомен у Перм Осветљење стамбеног комплекса у Казану Осветљење подвожњака у Владивосток Осветљење једне земље куће

Одлична услуга од Ледел:

1. Припрема пројекта осветљења за бесплатно. Документ садржи обрачун обавезне светлости нивоима у складу са важећим стандардима, избор оптималног осветљења, 3Д-модел објекта (то је урађено у Диалук програм), груба процена пројекта и условима повратка на инвестиције. Обрачун осветљење показује предности инсталације савремених Ледел ЛЕД лампе.

2. Пуна подршка пројекта из високо квалификованих професионалаца у вашем граду.  Биљка има широку мрежу дилера широм Русије и 19 других земаља широм света, сваки представник је 3-фаза обуке и сертификације. Наши локални колеге не само покупити оптималну опрему, утакмице брзо доставити директно из фабрике, али и да инсталацију, обавља гарантног и пост-гарантном року, ако је потребно.

3. успостављен механизам уговора енергија услуга  чини постављање ЛЕД осветљења приступачан и безболан са финансијске тачке гледишта за сваког клијента, да ли је то мала продавница или град

4. Гаранција на сву опрему – 5 година!