Блок управления LCS-01

Блок управления LCS-01 PC

Даљински системи за контролу осветљења из Ледел

Обим: механика и аутоматско управљање осветљења система у производне погоне и спортским објектима, стамбеним комплексима и тржних центара може смањити потрошњу електричне енергије и времена администрације.

Главне предности светлосног контролног система Ледел:

  • ВЛАН формат организације
  • Способност стварања различитих осветљења сценарија
  • Лампе функцију Бригхтнесс Адјустмент од 0 до 100% у различитим зонама
  • Брз одговор на временских прилика, ненормалним ситуацијама
  • Смањење оптерећења на напајању због бледи у осветљености лампе
  • Једноставан, интуитиван интерфејс

Систем Бежична контрола осветљења од Ледел опремљен са хиљадама објеката у Русији и широм света, укључујући и Елабуга Фабрике аутомобила, производни погон у Санкт Петербургу.

светло систем контроле цик пчела Расвета контролни системи из Ледел

Одлична услуга од Ледел:

1. Припрема пројекта осветљења за бесплатно. Документ садржи обрачун обавезне светлости нивоима у складу са важећим стандардима, избор оптималног осветљења, 3Д-модел објекта (то је урађено у Диалук програм), груба процена пројекта и условима повратка на инвестиције. Обрачун осветљење показује предности инсталације савремених Ледел ЛЕД лампе.

2. Пуна подршка пројекта из високо квалификованих професионалаца у вашем граду.  Биљка има широку мрежу дилера широм Русије и 19 других земаља широм света, сваки представник је 3-фаза обуке и сертификације. Наши локални колеге не само покупити оптималну опрему, утакмице брзо доставити директно из фабрике, али и да инсталацију, обавља гарантног и пост-гарантном року, ако је потребно.

3. успостављен механизам уговора енергија услуга  чини инсталацију ЛЕД осветљења, осветљење системи контроле доступан и безболан са финансијске тачке гледишта за сваког клијента, било да се мало складиште или град-формирање предузећа.

4. Гаранција на сву опрему – 5 година!